March 01, 2011

Lady Gaga- Born This Way official video

video


pasti ramai tertunggu video single terbaru Lady Gaga- Born This Way. Bukannya video persembahan di 53rd Grammy Award baru-baru ini.


Ini dia!!! Born This Way daripada Lady Gaga yang video baru sahaja release via LadyGagaVevo di Youtube tepat pada 12AM, 1 March 2011 waktu Malaysia. Aku dapat tahu pasal video ini pun melalui hastag #bornthiswaymusicvideo di Twitter yang menjadi Trending Topic baru-baru ini. So, apa lagi. tonton lah..tak reti-reti?

video

aku tak nak lah komen banyak-banyak. Yang aku tahu, ada elemen illuminati, video macam tak ada kaitan dengan  lirik, tak faham dengan mesej lagu yang nak disampaikan, maybe dia nak bagitahu satu dunia yang dia tak peduli apa orang kata pasalnya dan lain-lain. Nanti korang lah komen keh, aku baca jer. hehe.. sebab aku tahu lepas ini pasti ada komen pasal elemen illuminati lah, Freemasons, dan macam-macam. So, sila komen =)

suka lagi aku tengok video orang ni lukis Lady Gaga.



ada banyak lagi video dia melukis Lady Gaga. Mesti dia ni peminat Lady Gaga. Nama user ni di youtube ialah  







1 comment:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...