January 29, 2011

Secrets



saya suka sangat lagu "Secret" yang dinyanyikan oleh kumpulan One Republic ini.. sebab sebahagian daripada lagu ni ada mirip dengan diri saya. Akan saya highlight bahagian itu. So, enjoy dengar lagu ini k?





I need another story
Something to get off my chest
My life gets kinda boring
Need something that I can confess


'Til all my sleeves are stained red
From all the truth that I've said
Come by it honestly I swear
Thought you saw me wink, no
I've been on the brink, so


Tell me what you want to hear
Something that'll like those ears
Sick of all the insincere
I'm gonna give all my secrets away


This time, don't need another perfect lie
Don't care if critics ever jump in line
I'm gonna give all my secrets away


My God, amazing that we got this far
It's like we're chasing all those stars
Driving shiny big black cars
And everyday I see the news
All the problems that we could solve


And when a situation rises
Just write it into an album
Sending it straight to gold
I don't really like my flow, no, so


Tell me what you want to hear
Something that'll like those ears
Sick of all the insincere
I'm gonna give all my secrets away


This time, don't need another perfect lie
Don't care if critics ever jump in line
I'm gonna give all my secrets away


Oh, got no reason, got not shame
Got no family I can blame
Just don't let me disappear
I'm 'a tell you everything


So tell me what you want to hear
Something that'll like those ears
Sick of all the insincere
So I'm gonna give all my secrets away


This time, don't need another perfect lie
Don't care if critics ever jump in line
I'm gonna give all my secrets away


So tell me what you want to hear
Something that'll like those ears
Sick of all the insincere
So I'm gonna give all my secrets away


This time, don't need another perfect lie
Don't care if critics ever jump in line
I'm gonna give all my secrets away
All my secrets away, all my secrets away




January 25, 2011

Perfect Nightmare - Shontelle






video


LIRIK:

Sometimes we fight
Sometimes I cry

Why dont I just tell him goodbye
Sometimes I should but
Sometimes I dont
Build up the strength to say that its wrong
Sometimes I hate sometimes I love
Sometimes I hurtsometimes I dont

Sometimes I wait for him to change
But its okay I just got to pay (yeah)

And I dont ever wanna leave em' alone
They say im brain washed but im in love with this man (yeahhh)

Keep tellin myself that its not worth it
I already know I dont deserve it
But if its from you I dont mind hurting
This is my perfect nightmare
So when will I wake up and scream


No way , no way , no way ,no way , no way , no way , no way
But if its from you I dont mind hurting
This is my perfect nightmare (perfect nightmare)

Sometimes I keep it cool
Sometimes I let 'em knowsometimes I even pack my bags to walk out the door
Sometimes I feel safe
Sometimes I really dont
Sometimes I promise that im ready to let 'em gooobut I dont ever wanna leave 'em alone
They say im brain washedbut im in love with this man (ooooh)

Keep tellin myself that its not worth it
I already know I dont deserve it
But if its from you I dont mind hurting
His is my perfect nightmare
So when will I wake up and scream


No way , no way , no way ,no way , no way , no way , no way but if its from you I dont mind hurting
This is my perfect nightmare (perfect nightmare)

Hopin' hes changing but im scared hes not cant see a way to leave himhe open'd my eyesand i..

Keep tellin myself that its not worth it
I already know I dont deserve it
But if its from you I dont mind hurting
His is my perfect nightmare
So when will I wake up and scream

Keep tellin myself that its not worth it
I already know I dont deserve it
But if its from you I dont mind hurting
His is my perfect nightmare
So when will I wake up and scream





persepsiku: lagu ni macam menceritakan/berkisar tentang seorang perempuan yang telah kemaruk cinta/ angau yang selalu down gara-gara lelaki yang disukainya. Rakan-rakan anggap dia telah kena brainwash dan senderi sedar bahawa lelaki itu tak sesuai dengan dia tetapi dia tak peduli kerana terlalu mencintainya sehingga sanggup ambil risiko untuk bersama dan tak kisah walaupun telah banyak kali dilukai dan anggap ini adalah perfect nightmare. Saya rasa perempuan ni gila kot sampai sanggup dilukai banyak kali. Tak kisahlah, jangan sampai kecewa lepas itu dan bunuh diri. Tindakan itu lagi la bodoh sekali. Sampai sini sahaja ya. Apa pendapat korang mengenai lagu ini?







Angry Birds untuk PC










Di saat semua rakan-rakan di twitter menyebut Angry Birds, diri ini binggung tertanya apakah benda itu? Rupa-rupanya game untuk smartphone selepas explore sendiri dengan bantuan uncle GoOgle. Bila melihat video Angry Birds di youtube. Sungguh excited diri ini nak mencuba. Namun game ini khas untuk smartphone sahaja seperti iPhone, Blackberry, Android phone dan touch-screen smartphone. Saya tak memiliki mana-mana handphone yang disebut. So apakah Angry Birds??? Angry Birds adalah sekumpulan burung-burung yang membalas dendam terhadap babi-babi yang sengal mencuri telur-telur burung sekalian. 



bila baca suatu article di mana handphone Nokia pun bole main game ni, saya pun excited skali explore nak cuba download di Ovi Store (SINI -ada yang free ada yang kena beli) kerana handphone abang saya touch-sreen (N97 mini) bole kot. Sangkaan saya merosot bila tak compatible dengan handphone abangku, kecewa la juga. Tak pasti pulak handphone apa yang compatible. Then tetiba terfikir bole cari software Angry Birds for PC, dengan bantuan uncle GoOgle sekali lagi. BAM!! saya jumpa!! yeay!! thanks GoOgle!! =)

Download link: * HotFile * or * FileServe *


**** Angry Birds For PC Download Free (Don’t Try to Play Online – Play Angry Birds Game On Pc )


lepas download...apa lagi?? mainlah. Erm memang best game ni. Memang susah walaupun nampak simple. Yang baling best, ayam/burung tu sungguh comel dan geram bila babi-babi tu ketawakan kita bila gagal pecah rumah mereka. Dan geram bila tak lepas next stage. Entah apalah cheat untuk lepas ke next stage. Masih belum jumpa lagi solutions. Ada sapa-sapa bole share? Apa lagi? Download lah. Best game ini. Owh ya, saya akan cuba cari game yang lain. Tunggulah post yang akan datang. *dah jumpa satu game tetapi belum explore info lagi..hehe.

owh ya.. ada jumpa cheat tetapi tak pernah cuba.hehehe...


Step by Step Guide on How to Unlock or Access ALL Stages/Worlds in Angry Birds Game [Android]
1. Go to a World Select Screen
2. Center a locked world on your screen
3. Hit the back button on your Android phone until you exit Angry Birds
4. Load Angry Birds back up
5. When you see the ‘Play’ button, tap the button repeatedly
6. You’re now inside a locked world

However, be warned! You might not feel the same accomplishment the rest of us honest, hard working gamers feel!



sekian terima kasih. =)









January 21, 2011

Khurafat -Filem


Ni nak beritahu bahawa filem Khurafat ini mula ditayangkan pada 13 Januari 2011. Pada 14 Januari, hari Jumaat lepas balik kerja, saya tidak plan nak menonton filem ni dengan kawan-kawan. Proses ajak kawan-kawan ni malaslah nak cerita...hehe.. yang penting, kami pergi tengok filem kan? Hurm.. pendek ceritalah keh? Macam ni, kawan saya ni ajak tengok movie pada hari Ahad (16 Jan) tapi rasa nak rest pada hari itu.So, suggest lah pada pada Jumaat itu. pastu..pastu (skip2 cerita..hehe).. pastu kami pun beli tiket cerita Khurafat. Actually, filem Khurafat ini ialah filem Melayu pertama yang saya menonton di cinema. Selama ini menonton kat TV atau CD je. Kalau ikutkan, saya tak nak menonton filem ni. Saya nak menonton filem "Shock Labyrinth: House of Horrors", filem seram juga (since kawan saya tu nak menonton filem seram tapi filem melayu juga jadi pilihan, apa boleh buat kan?)... Bukan apa tak nak menonton filem Melayu, sebab takut rugi saja spend RM10 seorang untuk filem yang belum pasti menarik. Namun, cuba juga beri peluang kepada filem tempatan. Bila masuk dalam cinema kan? tak ramai oranglah.. (sebab masuk awal). lama-kelamaan, semakin ramai yang masuk tetapi rasanya tak sampai penuh.Nak tau sinopsis nya tak?

Sinopsis:
"Khurafat" begins with Johan (Syamsul Yusof), a young man working as an assistant in a government hospital. He is a married man who has a wife named Aishah (Liyana Jasmay). The newlyweds are leading a peaceful life when suddenly they find themselves besieged by a weird creature. The presence of a mysterious old woman, together with the sudden emergence of Johan's ex-girlfriend Anna (Sabrina Ali) add to the mystery. Anna is always disturbing Johan even though she knows Johan is now with Aishah. 
Duration: 1 jam 20 minit.
video


Cerita ni menariklah. First, filem ni dimulakan dengan upacara pengebumian, sembahyang yang mana memang tipikal sangat untuk filem Melayu tetapi sangkaan memakin merosot bila babak yang lain-lain. Elemen kejutan memang berkesan, hampir-hampirlah sama dengan filem seram Thai, Korea dan lain-lain. Apa lagi eh? hurm.. Owh ya, babak Anna (Sabrina Ali) kurung dalam bilik dan percubaan bunuh diri, dia bermain dengan pisau, sungguh geli, macam real saja. Kalau tengok balik filem ni, saya akan skip/ forward je..hehe.. Hantu-hantu dalam filem ni memang seram, dan tak ditayang muka lama-lama which akan membuat orang tak berasa takut sebab nampak sangat hantu yang fake. Semasa sepanjang filem ni, ramai juga menjerit ketakutan dan terkejut. Tapi, ramai juga yang gelak-gelak sebab reaksi penonton terkejut memang lucu. Ada yang lambat menjerit, ada yang tak henti menjerit dan ada babak yang bosan membuat penonton sempat bersembang antara satu sama lain (bising la tu)..hehe. Erm.. jalan cerita filem ni memang tak disangka-sangka. Yang itu membuat filem ni patut dapat pujian. Kalau nak tau macam mana cerita ni? tengoklah sendiri. Bila baca kat Twitter dan Facebook, ramai yang berpuas-hati dengan filem ini.  Kalau disuruh beri bintang, tak pastilah skema permarkahannya macam mana tapi saya berikan 4 daripada 5 bintang. *pengajaran cerita ni ialah.... ikut pemahaman sendiri keh..malas nak ulas lebih lanjut dan memang obviously jangan melakukan perkara berdosa itu. hehe




p/s: bila tengok trailer "Karak"  yang diarah oleh Yusry Abdul Halim (KRU) macam tak sabar nak pergi menonton jugak. Lakonan: Shahir AF8, Sheera Aiyob, Along Ezendy, Kilafairy. Dalam trailer tu, memanglah seram tapi tak pasti juga jalan ceritanya macam mana pulak, ada banyak hantulah filem ni.


ni videonya:
video



Sekian terima kasih.


**Post akan datang ialah mengenai Anak Ikan, hadiah daripada Digi, contest daripada BlackBerry (RIM) dan banyak lagi....Tunggu~~~





Chinese New Year Gift from Celcom Exec



ar....sempena Tahun Baru Cina 2011 ni, Celcom Exec nak menghadiahkan 1 RED BlackBerry® Torch™ 9800 setiap hari bermula 20 Januari sehingga 18 Febuari 2011. Tetapi dengan syarat, daftar mana BlackBerry post-paid plans baru lah dapat peluang ini. Cepat-cepatlah daftar untuk memenangi BlackBerry Torch berwarna merah, cantik woooo!! 

untuk maklumat lanjut sila click SINI. =)





January 19, 2011

Balik kerja

Rabu, 19/01/2011
harini bangun pagi awal sikit walaupun mengantuk sebab tido lambat update blog malam tadi dan tengok cerita 'how i met your mother' tapi sampai tempat kerja aw dari semalam,hehe. Di tempat kerja, taklah stress sangat. Cuma boss suruh buat manual cataloging yang lama tak buat, nasib baik ada uncle google.hehe. Tak banyak pun buku, 9 buah je. Pastu, sambung buat record buku which banyak lagi. Dalam buat kerja, sempat juga main spider solitaire sebab dah malas buat benda yang sama. 30 minit sebelum balik, sempat juga baca 'human anatomy'. Rindulah dengan subjek biologi di sekolah. Owh ya, tengah hari sebelum keluar lunch ada 3 orang pelajar baru dari Kajikistan (lebih kuranglah spelling dia, *lupa). Tadi ada google tempat dorang ni, cantik! Ada juga winter di sana. Tak pernah merasa snow.hehe. Salah seorang bagitau dia datang ke Malaysia untuk belajar English. Entah la.hehe.. Owh.. Bila balik, lalu lah di sebuah perumahan, ternampak bunga matahari yang cantik. Rasa macam nak tanam juga. Then, sampailah rumah. Sekarang, tengah update blog dengan handphone Nokia C3 bapa ku.hehe. Penat juga menaip dengan qwerty pad ni. Laju lagi menaip di laptop. Ni post sebenarnya just testing jer.hehe. Sekian thank you =)
enjoy ur nite rest before turun kerja esok o g kelas o pergi mana-mana ke.hehe..
Ikhas drpd,
mackenziedoo


menang voucher KFC

 

pernah tak saya buat post mengenai saya menang voucher daripada NokiaMy di twitter. Ingat tak? kalau tak ingat, click lah di SINI. Sebenarnya, saya menang dua kali!! macam senang pulak menang. hehehe.. But kalau tak cuba, mestilah tak menang kan??


arrrrrr..... nak tau tak saya dapat apa?? post sebelum ini kan saya dah bagi clue: voucher. Nak tahu tak voucher apa?
siap ada sticker original


saya menang voucher KFC bernilai RM20. Dua kali menang, so, dapatlah voucher Rm40. Voucher ini valid sampai 31 Dec 2011. Ada masa lagi. Actually, saya terima email yang diberi pilihan nak voucher daripada KFC atau Nando's. Memandangkan di Kuching tak ada Nando's, saya pilihlah KFC. Tapi voucher ni macam boleh digunakan di PizzaHut. Pihak Nokia Malaysia siap hantar by post as request. Mana dapat collect sendiri, office mereka dekat Midvalley. Seronok pulak kumpul voucher ni. Actually, NokiaMy bagi voucher setiap minggu dan announce pemenang pada hari isnin di twitter. Giliran kalian lagi mencuba nasib. Baru-baru ini, NokiaMy nak beri voucher bernilai RM100. Tak pasti voucher apa, manalah tahu voucher discount beli handphone ke?? jom kita cuba. =)

good luck!!

post akan datang, saya akan postkan entry berkaitan filem Khurafat (brief movie review) dan maybe Anak Ikan pulak. Tunggu~~~






My Nokia C1-00



hah!!! ni nak bgtau... sy beli hp Nokia C1-00 untuk sendiri sebagai hadiah Christmas lagipun bateri Handphone SE saya tu tak tahan, nak beli bateri baru pun alang-alang, bagus beli baru kan?? (alasan nak beli hp baru..hehe). So saya pergilah beli handphone ni yang ditemani abang dan adik saya. Sebenarnya nak beli model lain tapi nampak model ni macam not bad, jadi ambillah because budget around Rm150 je. Bukan tak nak beli handphone mahal, tapi nak beli handphone macam ni sebab untuk call je, sms, dengar radio (which handphone SE W880i saya tak ada), ada flashlight dan lain-lain. Yang paling best handphone ni ialah dual-simcard, bole la ada number Digi, Celcom Xpax, dan Maxis..hehe.. macam tamak pulak.haha, tak lah, so tak perlu tukar-tukar buka bateri, buka itu ini lagi. 



handphone ni best sebab ada flashlight. Sakai kan saya ni??hehe... bukan apa, xperlu la bawa touchlight lagi kalo ada ni.hehe.. ada radio bila boring.. arrrr... bukan ape.. aritu BBQ di rumah cousins saya. Nak BBQ dalam gelap susah la, banyak hangus. Nasib baik ada handphone ini, berjasa juga flashlight ni, memang tak sia-sia.


hah!!! inilah handphone saya. Warna biru!! suka sangat color ni. Actually, handphone ini ada 2 color, jingga dan biru. Saya nak warna jingga pada mulanya tapi hanya ada warna biru. Biru pun cantik juga. Shape pun macam Nokia N8 (perasan!). Nak bagitau sebenarnya bahawa, saya baru pakai handphone ni berapa hari, tapi bila pakai, handphone ni sikit-sikit auto restart. Especially bila SMS dan dengar Radio. Sungguh kacau stim. Bila tengah pakai, jem pastu auto-restart.Kalau bila SMS tu, terpadam dan terpaksa type semula. urgh!!! Then, saya dan kakak saya pergilah ke Nokia Care untuk repair. Nasib baik beli handphone C1-00 ni original. Erm, original yang saya maksud ialah daripada original distributor. So, warranty pun ada lah. Ala, hp Ap ni dengan yang bukan AP beza berapa ringgit jer. Bila ada warranty ni, repair pun free juga. Bila hantar ke Nokia Care, ingatkan seminggu bole siap sebab nak guna handphone ni untuk dengar radio bila boring berkerja. Bila call, belum juga siap kerana mereka kata "motherboard" hp ni rosak, kena tunggu spare-part dari KL. So, tunggu punya tunggu dan lepas 3 minggu di Nokia Care barulah siap, itu pun lepas kena call banyak kali oleh saya. Dia kata kena tunggu spare-part dari oversea pulak sebab tu lama. Entahlah, lantaklah. Yang penting saya dah dapat handphone saya balik dan free repair. Entahlah apa itu motherboard dan kenapa rosak untuk handphone baru dan yang basic macam tu. Owh, kalau repair dekat kedai, mesti kena bayar mahal.Hampir sama harga dengan beli yang baru. Fuh, nasib baik ada warranty. Sekarang saya bahagia dengan Nokia C1-00. Sekian ceritaku. Terima Kasih kerana sudi membaca. Arigato. 

p/s: nak tau spesifikasi Nokia C1-00?? click SINI keh!! 





January 08, 2011

HTC ThunderBolt

macam baru semalam saja HTC mengeluarkan product terbaru mereka dan diperkenalkan di Malaysia dan salah satu model HTC ialah HTC HD7

HD7
baru harini diperkenalkan HTC ThunderBolt iaitu handphone android 2.2 4G...
tada....ini dia~~~

biasa saja tapi ianya 4G bukan lagi 3G



so, rugi kan beli handphone sekarang? sentiasa akan ada yang baru. Bila nak beli handphone yang kita suka tapi muncul pulak handphone yang lebih canggih muncul. 

SPECS:
Networks:
LTE 700, CDMA EvDO revA
Operating system:
Android™ 2.2 + HTC Sense
Display:
4.3” WVGA TFT capacitive touch screen
Camera:
8MP with autofocus, LED Flash (2x LED), 1.3MP front facing camera
Memory:
8GB emmc + 768 RAM Memory card, preinstalled 32 GB microSD™
WLAN:
802.11 b/g/n
Bluetooth:
2.1 with EDR (3.0 when available)
GPS:
GPS/AGPS
Battery:
1400 mAh
Special features:
Dual mics with noise cancellation, Surround sound, Compass sensor, G-Sensor, Proximity sensor, Light sensor, 3.5mm audio jack, MicroUSB, FM radio, LTE SIM slot , TI audio DSP
Chipset:
Qualcomm® MSM8655, 1GHz, Qualcomm MDM9600


for more info: HTC ThunderBolt 4G



Maxis offers pun bole tahan juga




mcm saya ni...mesti la nak cari offer yang murah-murah saja.. bukan senang dapat duit..tambah lagi pokai macam saya, mesti la spend wisely. Tapi bila tengak iklan Maxis ni.. promotion Christmas offer.. bole tahan juga promotion ni... jom terjah...




kan?? dah cakap tadi... murah jer... hurm..murah-murah juga tapi kan? mesti la under contract. walaupun contract, biasanya sebuah handphone orang pakai 2 tahun, memang padan lah kan?? kecuali jika selalu sangat tukar handphone macam hobi, tu dah lain cerita. Yang kat bawah ni tak ada contract, murah jugak la.


hurm.... banyak lagi offer dan promotion yang menarik..click la ni keh >>>> Maxis <<<<




January 07, 2011

Cara memahami graf Matematik

gambar ni yang di ambil dari Facebook kawanku (BoNjur XXray).. sapa suruh tag saya kan?? so, saya ambil la letak kat blog.hehehe....


thanks... memang lawak...haha.. patut Math saya tak bagus, macam ni pulak cara memahami graf Matematik. lolz!





LIVE Streaming AJL25

http://ajl25.tv3.com.my/



bagi yang tak dapat menonton AJL25 (Anugerah Juara Lagu 25) di TV3 pada 9 Januari 2011 tapi ada internet connection. Jangan risau!!!! anda boleh tonton kat website TV3.... 
>>> http://ajl25.tv3.com.my/ <<<< di website ini bukan sahaja bole menonton AJL25 online, acara KARPET MERAH (Red-Carpet) AJL25.pun dapat dan cantik jugak website ni... mesti singgah!!! hurm... xsabar pulak nak tengak persembahan pada malam itu...macam sungguh sengit je pertandingan ni. Saya nak semua menang..lolz.... 


nak tahu giliran persembahan pada malam AJL25?? gambar ini ikut turutan...















good luck to all!!!

New Starbucks Logo in March


Starbucks telah mengumumkan bahawa dalam bulan March akan mengeluarkan logo baru.



Kenapa berubah??

Ever since we opened our first store in 1971, Starbucks as a brand has been evolving. And as we get ready to celebrate our 40th anniversary, there’s never been a better and more exciting time in our history to move forward, to be innovative and still represent the heritage and values of our company. -sumber FAQ (Starbucks)

mari kita lihat revolusi logo-logo Starbucks
cantik kan logo Starbucks yang terbaru.. Actually logo Starbucks ni tak banyak perubahan dengan hanya meninggalkan gambar ikan duyung (Mermaid) dan tak ada lagi perkataan Starbucks Coffee. Mungkin penggemar Starbucks telah mengenali logo Starbucks


for more info: click HERE








If I Were the Green Hornet

If I were the Green Hornet??? hurm.... what am I gonna do???

Jikalau saya the Green Hornet saya akan menyembunyikan diri di sebuah tempat yang bahaya, sesak dan strategik seperti bandar, bak kata pepatah English, the most dangerous place is the most safetest place. Bandar merupakan tempat yang strategik untuk menghentikan pelbagai jenayah. Kan banyak kes-kes sekarang telah berlaku, pembunuhan, rasuah, rogol, kes pembuangan bayi, rompakan, dadah dan sebagainya. Ini lah peluang saya untuk menghentikan jenayah-jenayah yang semakin runcing ketika ini- macam rancangan 999 pulak..hehehe...

firstly, bos saya Britt Reid yang kaya itu yang discover saya..hurm... sepatutnya saya menerima kasih kepada beliau kerana ambil saya bekerja tetapi beliau telah mengetahui rahsia saya, hurm.. terpaksalah membuat perjanjian dengan menjaga keselamatan beliau agar rahsia kebolehan saya selamat. Identiti Superhero mana bole dibongkarkan..kan??

kan saya telah melukis pimp yang superhero seperti saya sepatutnya ada. Dengan itu, saya haruslah membodek bos saya, Britt Reid untuk membeli atau customize kereta itu. Baru lah senang untuk saya bergerak ke sana sini melaksankan tugas sebagai superhero kan??hehe

tak lengkalah jika superhero handsome seperti ku ini tanpa kostum kan?? saya nak kostum kulit yang serba hitam dan kalis peluru. Gadget canggih mesti lah ada. Iphone pun jadilah sebagai detector dan masa bosan tak ada kes bole juga main game dan twitter.lolz...

Jika saya the Green Hornet, saya akan mencegah jenayah-jenayah di dunia ini!!! yes!!!

*harap maklum*inilah saya jika saya ialah Green Hornet


Green Hornet


SYNOPSIS:

In the 3D action-comedy The Green Hornet, Britt Reid (Seth Rogen) is the son of LA’s most prominent and respected media magnate and perfectly happy to maintain a directionless existence on the party scene – until his father (Tom Wilkinson) mysteriously dies, leaving Britt his vast media empire. Striking an unlikely friendship with one of his father’s more industrious and inventive employees, Kato (Jay Chou), they see their chance to do something meaningful for the first time in their lives: fight crime. To get close to the criminals, they come up with the perfect cover: they’ll pose as criminals themselves. -Nuffnang




Sony: Year End Festive Promotion survey


Calling all Sony fans! Come and participate in SonyTime 9: 3D Year End Festive Promotion survey by clicking on http://mysony.sony.com.my/sonytimesurvey.aspx, Hurry! Be the first 1000 participant and get yourself a mystery gift from SONY!





☺ hurry up guys!!!!! fill out the questionnaire before 28th February 2011... maybe you could win something!

GOOD LUCK!!!!

any updates from SONY...kindly refer to SONY's Facebook




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...