January 25, 2011

Angry Birds untuk PC










Di saat semua rakan-rakan di twitter menyebut Angry Birds, diri ini binggung tertanya apakah benda itu? Rupa-rupanya game untuk smartphone selepas explore sendiri dengan bantuan uncle GoOgle. Bila melihat video Angry Birds di youtube. Sungguh excited diri ini nak mencuba. Namun game ini khas untuk smartphone sahaja seperti iPhone, Blackberry, Android phone dan touch-screen smartphone. Saya tak memiliki mana-mana handphone yang disebut. So apakah Angry Birds??? Angry Birds adalah sekumpulan burung-burung yang membalas dendam terhadap babi-babi yang sengal mencuri telur-telur burung sekalian. 



bila baca suatu article di mana handphone Nokia pun bole main game ni, saya pun excited skali explore nak cuba download di Ovi Store (SINI -ada yang free ada yang kena beli) kerana handphone abang saya touch-sreen (N97 mini) bole kot. Sangkaan saya merosot bila tak compatible dengan handphone abangku, kecewa la juga. Tak pasti pulak handphone apa yang compatible. Then tetiba terfikir bole cari software Angry Birds for PC, dengan bantuan uncle GoOgle sekali lagi. BAM!! saya jumpa!! yeay!! thanks GoOgle!! =)

Download link: * HotFile * or * FileServe *


**** Angry Birds For PC Download Free (Don’t Try to Play Online – Play Angry Birds Game On Pc )


lepas download...apa lagi?? mainlah. Erm memang best game ni. Memang susah walaupun nampak simple. Yang baling best, ayam/burung tu sungguh comel dan geram bila babi-babi tu ketawakan kita bila gagal pecah rumah mereka. Dan geram bila tak lepas next stage. Entah apalah cheat untuk lepas ke next stage. Masih belum jumpa lagi solutions. Ada sapa-sapa bole share? Apa lagi? Download lah. Best game ini. Owh ya, saya akan cuba cari game yang lain. Tunggulah post yang akan datang. *dah jumpa satu game tetapi belum explore info lagi..hehe.

owh ya.. ada jumpa cheat tetapi tak pernah cuba.hehehe...


Step by Step Guide on How to Unlock or Access ALL Stages/Worlds in Angry Birds Game [Android]
1. Go to a World Select Screen
2. Center a locked world on your screen
3. Hit the back button on your Android phone until you exit Angry Birds
4. Load Angry Birds back up
5. When you see the ‘Play’ button, tap the button repeatedly
6. You’re now inside a locked world

However, be warned! You might not feel the same accomplishment the rest of us honest, hard working gamers feel!



sekian terima kasih. =)









5 comments:

  1. errrr!! please ah game ni.. HOHO~


    hahahahaha :DD

    ReplyDelete
  2. I baru nak download ni mack..kikiki

    ReplyDelete
  3. Su'aidah: erk... best la game ni...sy give up stage awal2..hahaha


    Yatre: dah download?? mcm mana?? best x??hehehehe

    ReplyDelete
  4. mac,gne mok download masuk hp??

    ReplyDelete
  5. tok utk PC jak... ko guna hp apa? nokia? mun nokia. ko pg jak OVI Store.. tgk ada sik..mun xda..maksudnya sik compatible dgn hp ko.hehhe

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...