August 17, 2011

Inikah Kpop versi Malaysia: Max 24:7

Saya, tak ada masalah nak support industri muzik Malaysia. Bila ada rakan-rakan yang tanya;
"eh? kau layan lagu Melayu ke?? erk!"
*berkerut dahi* salah ke?? bagi saya tak salah pun dengar lagu Melayu.

Tapi, bila tengok Music Video daripada kumpulan Max 24:7 yang bertajuk Cinta 247

tgk dlu keh:



komen saya?:
- hampir2 lah nak berjaya nak jadi macam Kpop, tetapi lagu dan lirik; hampeh. Stress sangat nak dengar nya.
- rasanya nak jadi penyanyi Kpop perlu pemilihan, grooming, latihan dll kerana yang terbaik sahaja terpilih, maka yang terbaik, berbakat dan berkarisma yang menyerlah membuat peminat tergila-gilakan mereka. Namun, bila tengok balik video nih seperti tak ada kualiti yang hampir serupa.

Bukannya saya nak downkan mereka tetapi tetapi please praktis dan make sure betul-betul bersedia baru lah buat debut. Malaslah nak komen lebih. Harap dorang improve je lah. huhu..

Apa komen korang?

p/s: saya pun tak pasti apa point saya nak sampaikan?  hehehe *saya seronok baca komen kat youtube =P







1 comment:

  1. MAC: pengkritik tetap AF masa akan dtg...hi3

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...